Aangeleverde advertorial:

Sinds 1925 is autobedrijf De Goede gevestigd in Dirkshorn. Het is een familiebedrijf en wordt geleid door Peter de Goede. Peter is als lid verbonden aan de V.I.A. en heeft al meerdere presentaties gegeven voor de club.

Hij is de derde generatie en heeft zijn liefde voor het vak overgebracht op zijn oudste zoon en eerste monteur Marcel. Ook de jongste zoon Paul werkt in de garage als tweede monteur.

Samen leveren ze eerlijke kwaliteit en een gezellige persoonlijke benadering, die hoort bij een dorpsgarage. Daarbij past het dan ook dat Peter’s gastvrije vrouw Tineke altijd zorgt voor een kopje verse koffie.

U kunt bij De Goede terecht met alle merken klassiekers, youngtimers en jong gebruikte auto voor onderhoud en reparatie. Ook verkopen zij er occasions.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:  www.degoedeauto.nl

 

Autobedrijf  De Goede
Dorpsstraat 55
1746 AB Dirkshorn
0224-55 12 13
e-mail:  degoede@nederland.net

 

Sponsors kunnen zich bij het secretariaat ( secretariaat@via-nh.nl ) melden om op deze pagina een advertorial te laten plaatsen, ter grootte van een 1/2 A4-tje.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor kortere of langere tijd en / of met gelijktijdige plaatsing op deze webpagina  ook in de Nieuwsbrief.
De Nieuwsbrief verschijnt 8 à 9 maal per jaar.